Ons filmpje gaat viraal op TikTok

Hoe grappig, ik zelf werd helemaal gek van het 'Twee Motten' nummer die viraal gaat op TikTok. Ik zij tegen mijn buurvrouw film me even. Ik pak een jas met toevallig 2 grote binnenzaken erin, aan de ene kant Britney en aan de andere kant Bux en filmen maar!

Lees meer »

Doneeractie | Nog een operatie..

Afgelopen maandag is Bux succesvol geopereerd aan zijn zware operatie, helaas hebben ze niet alles in één keer kunnen doen. 19 december 2023 één dag voor mijn verjaardag wordt Bux nog één keer geopereerd aan zijn tanden.

Lees meer »

Doneeractie | Dierenartskosten Bux

Vorige week maandag ben ik met Bux naar de dierenarts gegaan, in het weekend gilde hij het uit van de pijn met eten en drinken. Wat blijkt hij heeft last van zijn tandjes, maar uit verder onderzoek kwam ook dat hij een gat in zijn bovenkaak heeft zitten en die moet ook worden dichtgemaakt. Kosten tussen de € 1000 en € 1500 euro en als de operatie in 2 keer moet kan het zelfs nog meer worden.

Lees meer »

We hebben een nieuwe TikTok account

Helaas moeten we melden dat onze TikTok account met 6000 volgers is verwijdert door TikTok. Zoals de meeste mensen wel weten ga ik door een lastige tijd en deel ik mijn leven op TikTok samen met mijn 4 kleine Chihuahuatjes.

Lees meer »