Podcast | In gesprek met 'Samen Minder Suicide'

Gepubliceerd op 31 oktober 2023 om 14:08

Eerder dit jaar heb ik met mijn verhaal over mijn suïcidepoging in de krant Tubantia gestaan. (krantenartikel is hier online te lezen) Hier heb ik open kaart gespeeld over wat er op dat moment allemaal speelde in mijn leven.

 

Na deze krantenartikel ben ik benaderd door 113 Zelfmoordpreventie met de vraag als ik mee wilde werken aan een podcast die over zelfmoord en schulden gaat. Ik heb er niet lang over na hoeven denken, aangezien schulden ook een deel van mijn suïcidepoging is geweest.

 

In de podcast 'Zelfmoordpreventie bij schulden' gaat Nadja Jungmann (lector en bijzonder hoogleraar schuldenproblematiek) met mij in gesprek. We hebben de podcast op 5 september 2023 opgenomen in Amsterdam.

Podcast luisteren

Ik heb met veel liefde meegewerkt aan deze podcast omdat ik merk dat schulden echt een schaamte is in Nederland. Naast schulden speelt erbij mij nog veel meer waardoor ik een suïcidepoging heb gedaan, en ik ben er nog lang niet maar ben op de goede weg.