Doneeractie | Dierenartskosten Bux

Gepubliceerd op 1 november 2023 om 15:51

Vorige week maandag ben ik met Bux naar de dierenarts gegaan, in het weekend gilde hij het uit van de pijn met eten en drinken. Wat blijkt hij heeft last van zijn tandjes, maar uit verder onderzoek kwam ook dat hij een gat in zijn bovenkaak heeft zitten en die moet ook worden dichtgemaakt. Kosten tussen de € 1000 en € 1500 euro en als de operatie in 2 keer moet kan het zelfs nog meer worden.

 

Ik ben hier natuurlijk erg van geschrokken, ik heb een spaarpotje voor de honden maar dit bedrag is echt mega! Toen ik de 4 hondjes kreeg had ik natuurlijk een goedlopend bedrijf en kon ik de hondjes makkelijk betalen maar nu in geen bedrijf meer heb en in de schuldsanering zit is het ineens een heel ander verhaal.

 

Op TikTok waar ik wel eens live ga met de hondjes wilde mensen allemaal geld doneren, ik zelf vind het erg ongemakkelijk om te doen. Maar eerlijk ik kan het geld wel gebruiken want ik heb geen idee waar ik het anders de dierenartskosten van moet betalen. Ik ben een doneeractie begonnen via doneeractie.nl. Doel is om € 1000 binnen te halen, de rest heb ik zelf al gespaard.

 

Op dit moment is er € 500 euro opgehaald, echt iedereen super bedankt!