Doneeractie | Nog een operatie..

Gepubliceerd op 11 november 2023 om 02:21

Afgelopen maandag is Bux succesvol geopereerd aan zijn zware operatie, helaas hebben ze niet alles in één keer kunnen doen. 19 december 2023 één dag voor mijn verjaardag wordt Bux nog één keer geopereerd aan zijn tanden.

Eerste operatie

Gelukkig is deze operatie goed gegaan, wel waren ze veel tijd kwijt om het gat in zijn bovenkaak dicht te maken. Dit is gelukkig goed gegaan en gelukt nu moet Bux wel 2 weken met een kapje rondlopen aangezien aan de binnenkant van zijn lip hechtingen zitten. En 1 keer met het pootje erover en het zou openliggen en dat moeten we natuurlijk niet hebben.

Tweede en laatste operatie

Op dinsdag 19 december 2023 krijgt hij nog een operatie, hier gaat ze zijn laatste tanden verwijderen. Dit moet gedaan worden omdat de bacterie anders het hele bot van zijn kaak aantast.

Jullie steun!

Door jullie donaties kan Bux worden geopereerd. Zoals vele weten gaat het dit jaar niet heel goed met mij (depressie) en doordat ik in de hulp schuldverlening zit is het niet te doen om deze dure operatie te betalen.

Op TikTok waar ik wel eens live ga met de hondjes wilde mensen allemaal geld doneren, ik zelf vind het erg ongemakkelijk om te doen. Maar eerlijk ik kan het geld wel gebruiken want ik heb geen idee waar ik het anders de dierenartskosten van moet betalen. Ik ben een doneeractie begonnen via doneeractie.nl. Doel is om € 1650,- binnen te halen.

Jullie zijn echt heel lief, van het bedrag wat nu in binnengehaald is de eerste operatie van € 988,10 betaalt.

Ik & Bux zijn jullie echt MEGA dankbaar!