Wie zijn 'De Chihuahua Familie'?

 

Je vraagt je vast af wie zijn 'De Chihuahua Familie'? Mijn naam is Danny Hulst (33 jaar) en ik woon samen met mijn 4 prachtige Chihuahua's: Britney, Blaize, Bikkel & Bux in het mooie Enschede (Overijsel).

 

Op zondag 3 december 2009 heb ik Britney opgehaald uit Deventer, mijn eerste Chihuahua was een feit! In augustus 2011 kwam al snel Blaize in mijn leven en toen kwam in 2014 mijn knappe kerel Bikkel erbij! Wat totaal niet de bedoeling was maar wel gebeurde is dat Blaize en Bikkel in 2014 een gezin zijn gaan stichten en daar kwamen 5 puppy's uit, en Bux heb ikzelf gehouden. En zo heb je dan 4 Chihuahua's. (en daar blijft het bij :P)

 

Toen ik Britney kreeg in 2009 wist ik niet dat ik haar kocht met een gebroken pootje, de fokker had dit niet vertelt en ik heb hier de eerste jaar heel veel ellende mee gehad. (gelukkig is alles goed gekomen) Doordat ik voor haar geen producten kon vinden in de gewone winkels zoals een halsbandje een lekker zacht mandje of schattige speelgoed. Ben ik eind 2009 mijn eigen bedrijf 'De Chihuahua Shop .nl' begonnen. En mijn 4 Chihuahua's waren natuurlijk het gezicht van het bedrijf.

 

Maar begin 2023 ben ik 'de man met de hamer tegenkomen'. Door verschillende persoonlijke omstandigheden en altijd maar door willen werken, kwam ik in een depressie en ben ik met alles gestopt om aan mezelf te gaan werken. En daar ben ik druk mee bezig, maar de Chihuahua wereld blijft mijn wereldje. Ik heb de afgelopen 13 jaar veel meegemaakt met mijn 4 kleine schatjes en ik hoop dat nog heel lang te mogen doen.

 

Daarom ben ik in oktober 2013 gestart met bouwen aan deze website, en ben ik actief op onze verschillende social media kanalen. Mijn doel is om informatie te delen over dit prachtige hondenras en hun levens vast te leggen. Dit omdat ik hier veel plezier en voldoening uithaal.

 

Foto's uit de oude doos

Pagina is nog niet klaar, kom dus snel terug om  het eindresultaat te zien :)