Hey Hallo!

 

Welkom op de website van De Chihuahua Familie! Je vraagt je vast af wie we zijn, mijn naam is Danny Hulst en ik ben de trotse baasje van 4 prachtige Chihuahua's: Britney, Blaize, Bikkel & Bux.

 

Je zou mij en de Chihuahua's kunnen kennen van De Chihuahua Shop .nl, dit was mijn bedrijf die ik 13 jaar heb gerund. 10 jaar lang een webshop en de laatste 3 jaar had ik ook een fysieke winkel in Enschede.

 

Ik ben het bedrijf in januari 2009 begonnen toen ik mijn eerste Chihuahua Britney kocht. Doordat ik haar met een gebroken pootje had gekocht liep ik tegen veel dingen aan, dierenartsen wisten hier in Enschede nog niet veel van Chihuahua's af en simpele dingen zoals een halsbandje of advies was helemaal niet te krijgen. Ik ben toen voor de grap een webshop begonnen, en ik werd helemaal verliefd op dit prachtige hondenras. Wat begon met simpele truitjes en halsbandjes liep al snel uit tot een complete webshop waar je alles voor kleine hondjes tot ongeveer 10 kilo kon vinden. Naast dat ik artikelen voor kleine hondjes verkocht deelde ik ook al te graag mijn ervaringen die ik in de jaren heb verzamelend over dit mooie hondenras met andere mensen.

 

Maar begin 2023 ben ik 'de man met de hamer tegenkomen'. Door verschillende persoonlijke omstandigheden en altijd maar door willen werken, kwam ik in een depressie en ben ik met alles gestopt om aan mezelf te gaan werken. En daar ben ik druk mee bezig, maar de Chihuahua wereld blijft mijn wereldje. Ik heb de afgelopen 13 jaar veel meegemaakt met mijn 4 kleine schatjes en ik hoop dat nog heel lang te mogen doen. En dat deel ik graag met jullie!

 

Je kan ons volgen via onze Facebook pagina (7400+ volgers), Instagram pagina (4700+ volgers) en op onze TikTok pagina (4250+ volgers). Naast onze socialmediakanalen ben ik ook een Facebook groep begonnen met de naam Chihuahua Club Nederland, en inmiddels hebben we daar ook alweer 8100 leden en hier kan iedereen gratis lid worden.


Nieuwste blog:

De Chihuahua: kleine hondensoort met een pittig karakter!

De Chihuahua is een kleine hondensoort met een pittig karakter. Hij staat bekend als ‘s werelds kleinste hondenras, maar heeft misschien wel de grootste persoonlijkheid van alle hondenrassen. En die uitgesproken persoonlijkheid maakt van de Chihuahua voor velen een zeer geliefde metgezel. De persoonlijkheid en de kleine afmetingen maken van dit hondenras een fantastische metgezel om overal mee naartoe te nemen. De meeste baasjes zeggen dat als je eenmaal een Chihuahua hebt je nooit meer een andere hondenras wil en dat je een vriendje hebt voor het leven!

Lees meer »
  • 03-01-2014 | Bikkel
  • 15-06-2011  | Blaize
  • 12-11-2009 | Britney
  • 16-12-2014 | Bux

 

Ons meest bekeken video op TikTok:

Instagram:


Samenwerkingen: